Ovlašćeni KLAUKE ASC servisni centar za Srbiju i Crnu Goru

Naš ovlašćeni Servisni centar obezbeđuje Vašoj opremi ili alatima sve potrebne usluge (održavanje, popravka, itd).

Naš tim vam pruža kompletan opseg usluga, uključujući popravku i pregled, održavanje, kao i ekološko odlaganje vaših alata gde je to potrebno.

KLAUKE ASC

Ovlašćeni servisni centar za Srbiju i Crnu Goru:

"NIDAS" d.o.o.
Majke Kujundžić broj 7
11050 Beograd
Kontakt osoba: Predrag Misailović
Tel. 00381-11-2417-714
Mob.tel. 00381-63-244-956
e-mail: office@nidas.co.rs

Servis i popravka

Naš servisni centar mogu napustiti samo alati koji su kvaliltetno popravljeni! Klauke alati i oprema imaju visok standard kvaliteta, ali ukoliko dođe do nekog problema, mi ćemo se potruditi da taj problem saniramo u što kraćem roku. Prema zahtevu korisnika može se odraditi procena i dijagnostika problema, pre početka popravke. Svoje stare Klauke alate i opremu možete kod nas da ostavite besplatno. Ukoliko imate neka pitanja i nejasnoće u vezi rada alata možete nas slobodno kontaktirati.

Redovno održavanje i popravka alata sprečavaju Vas da se kasnije suočite sa većim problemom. Pored našeg servisa za popravku, nudimo Vam i održavanje presa i alata za sečenje. Da bi se osigurala bezbednost i pouzdanost alata, sve popravke, preglede i održavanje moraju raditi samo ovlašćene radionice ili servisni centri koji koriste Klauke originalne rezervne delove. Ovo obezbeđuje i garantuje rad bez problema duži niz godina.

Preventivno održavanje bi trebalo da se radi jednom godišnje.

Servisiranje mašina treba se raditi svake 3 godine ili posle 10.000 operacija presovanja ili sečenja. Kod novih modela, LED dioda počinje da trepće kada je potreban servis, to je isključivo u informativne svrhe i ne ugrožava funkcionalsnost mašine.

Uz paket usluga, Klauke daje garanciju na zamenjene delove godinu dana.

Atesti za alate i ISO sertifikati

Atesti za Klauke alate
Klauke seritifikati

Profil kompanije

Firma "NIDAS" d.o.o. iz Beograda od momenta svoga osnivanja 2005. do danas imala je jasnu predstavu kakva komapnija želi da bude – odgovorna, napredna i pre svega inovativna. Nastala je iz potrebe ovdašnjeg tržišta za visokokvalitetnim profesionalnim alatom I proteklih godina pozicionirala se kao vodeći snabdevač i pouzdan partner na našem tržištu. Svojom fleksibilnošću krči put kroz svakodnevno poslovanje, odgovarajući na aktuelne tržišne zahteve.

Kao ovlašćeni distributer gore pomenutih kompanija, posedujemo svoj ovlašćeni servisni centar za kompletan proizvodni program ovih svetski renomiranih kompanija. Biti lider u svojoj branši nigde na svetu nije jednostavno, u Srbiji posebno. Bilo je potrebno mnogo zalaganja, uspešan tim, kvalitetni proizvodi i usluge, kako bi se zauzela pozicija na kojoj se sada nalazimo - među najboljima. Svojom ponudom uspeli smo da zainteresujemo najveći broj kompanija u Srbiji i Crnoj Gori koji imaju potrebu za visokokvalitetnim profesionalnim alatom. I pored cena koje prate izuzetno visok kvalitet opreme i alata, iskustvo koje imamo sa kupcima ukazuje nam da je kvalitet na prvom mestu.

Untitled Document